Vi på NLS Flytt är ett glatt och trevligt gäng som har många stora erfarenheter inom flytt och transport. Vi har funnits sedan år 2011 och arbetar med både små och stora flyttuppdrag som vi utför på bästa möjliga sätt. För att se vilka företag och privat personer vi har arbetat med, se våra referenser.


 

 

Vi är en billig och säker flyttfirma i Stockholm 

För oss på NLS Flytt är det viktigt för dig som privatkund eller företagskund vet vad din flytt kommer att kosta. Därför har vi valt att erbjuda tydliga priser, utan några dolda avgifter. Priser som dessutom är konkurrenskraftiga och förhållandevis låga. All prislista finner du under vår sida för flytthjälp.

För att få exakt pris baserat på enligt dina önskemål rekommenderar vi dig att skicka till oss en kostnadsfri offertförfrågan. Vi återkommer till dig med ett prisförslag som bygger på eran önskemål så fort vi har behandlat ditt förfrågan. Hos oss är du garanterad i trygga händer!

 

Vi hjälper dig i hela stor Stockholm och hela Sverige

Det allra största fördelen med NLS Flytt är att vi är verksamma inom hela stor Stockholm och bland annat i hela Sverige. Vi kan hjälpa dig att flytta oavsett vart du bor eller önskar att flytta till. Dessa senaste åren har vi hjälpt många olika folk både från norr, söder, öster och väster att flytta. Nedan följer en lista på ställen som vi skulle kunna erbjuda våra flyttjänster:

  • Stockholm – Norrland
  • Norrland – Svealand – Götaland
  • Götaland – Svealand – Norrland

… Bland många fler städer. Som sagt vi är verksamma i hela stor Stockholm och hela Sverige.

 

Våra personal är erfarna och alltid bar på rätt utrustning 

Våran flyttpersonal brinner för sitt jobb och har stora erfarenhet inom branschen. De har bland annat tillgång till rätta utrustningen, det innebär att vi utför både små och stora uppdrag på ett professionellt och noggrann sätt. Hos oss är du garanterad i trygga händer!

 

Vi har nöjda kunder

Vi kämpar alltid efter att du som privat eller företags kund ska bli nöjd med våran tjänster. Det bästa av allt är när vi lyckas överträffa dina förväntningar. För att lyckas med detta arbetar vi efter våran ledorden snabbt, smidigt och pålitligt.

På Sveriges största och allra bästa omdömessida, Reco, har vi betyget 4.3 av 5 möjliga.